vineri, 18 iulie 2008

Cand te-am pierdut pe tine




Când te-am pierdut pe tine am simţit că îmi scapă printre degete ceva deosebit, că toate visele mele se năruie si eu nu pot să fac nimic pentru a schimba situaţia. Alergam după tine pentru că fugeai cu inima mea şi simţeam că încă te mai pot ajunge si opri.
Eram la marginea prăpastiei sufletului meu când te-am ajuns dar tu nu vroiai să vii înapoi. Te-ai smucit din braţele mele, m-ai îmbrâncit ca şi cum nu aş fi existat în viaţa ta şi ai plecat definitiv fără a privi măcar înapoi. Nu mai puteam să te urmăresc de data asta. Eram lipit parcă de locul acela neputându-mă mişca în nici un fel.
Te-am iubit, nu te mai iubesc dar până a te şterge definitiv din mintea mea ştiu că mai am multe lacrimi de plâns. Nu te urăsc draga mea. Urăsc doar amintirile cu tine de care mă împiedic zi de zi. Sper că voi reuşi odată să merg drept în viaţa mea fără a te întâlni la fiecare pas.
De mâine am să umplu golul pe care l-ai lăsat cu iubirea care îţi era destinată ţie şi pe care ai aruncat-o ca pe o povară.
Nu te îngrijora, am să reuşesc !

.....o scriere veche pentru o situaţie mereu nouă

4 comentarii:

  1. deci...ok aici chiar nu mai am cuvinte...e pur si simplu extraordinar a trebuit sa citesc de 2 ori doar ca sa am o idee cum sa ma exprim...this is my fav` one...vad ca te descurci la fel de bine si la proza!!

    "Sper că voi reuşi odată să merg drept în viaţa mea fără a te întâlni la fiecare pas."

    superb!!
    bravo!
    nu mai zic nimic ca nici nu mai stiu ce sa zic!concluzia,cred ca o stii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc ana
    si eu am ramas fara cuvinte in fatza atator laude
    asta scriere e putin mai veke, e scrisa in cunostinta de cauza, e simtita pe propria piele ideea e ca tot ce scriu e consecinta unei intamplari care m-a afectat intr-un fel sau altul

    mii de multumiri

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo , bravo mai exista sensibilitate, mai exista visare, mai exista speranta , ce suflet curat trebuie sa ai liviu , ma bucur ca poezia inca n-a disparut, ma regasesc in fiecare vers al tau , m-ai facut foarte fericita, te iubesc , nu te opri continua sa scrii,

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc din suflet pentru cuvinte andreea
    imi pare bine ca ai gasit ceva pe placul tau aici

    p.s. imi pare rau ca profilul tau nu imi este disponibil si nu stiu nimic despre tine
    poate revii cu un link

    numai bine

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...