marți, 22 aprilie 2014

Femeia


Femeia e ca o cafea pe care dacă o bei dintr-o dată riști să nu îi simți aroma, ea nu e ca un shot de tequila pe care să îl iei la sec....ci mai degrabă ca un vin ce trebuie gustat cu toate papilele...și care, deși este făcut din același tip de struguri an de an, în același fel, de către aceiași oameni, iese de fiecare dată cu un gust diferit!
Fiecare părticică a ei are un sens, merită atenție și răbdare.. .răbdare fără limite pentru că și desfătarea poate să nu aibe limite. Privirea ei – e ca o poartă spre dimensiuni de visare. Zâmbetul ei - e leac dulce pentru inimi seci și amare, rază de lumină pentru suflete de gheață! Trupul ei - e o priveliște întoarsă și reală a infinitului!
Femeia e facută cu timp.. cu dichis...cu parolă..cu  lacăt.... e ca un puzzle simplu făcut din piese complicate, e ca un ceas elvețian care măsoară doar timpul într-un mod relativ și nu efectiv... pentru unele, timpul chiar nu trece, ci stă pe loc!
Ea e totul sau nimic în același timp !!!!

6 comentarii:

  1. mmm...frumos scris despre femeie :) " femeia e făcută cu timp"...mi-a plăcut mult...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa si este...la voi 5 minute inseamna juma d ora....dar nu asta e esentialul textului de mai sus :)
    multumesc de trecere...sper sa mai ai motiv de a reveni!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) am zâmbit ...ai dreptate , uneori cele 5 minute pentru noi devin 30 :)și sunt convinsă că nu acesta este esențialul ..pentru că eu am privit dincolo de banal...uzual..
    mereu revin cu drag pe la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ai vorbit ca un cunoscator, LIviu :) (am vrut sa spun indragostit)
    ce as putea spune eu in plus, femeie fiind? :)
    as putea aduga doar ca, parfumul, gustul, savoarea, chiar taria dar si dulceata unei femei se releva doar celor care stiu sa....
    te asigur ca sunt foarte putini :)

    RăspundețiȘtergere
  5. un barbat e tare norocos cand are alaturi asa femeie.. in primul rand ca a gasit-o si in al doilea rand ca e doar a lui...(asta e tare rar intr-adevar)
    eu sunt un vesnic indragostit. dar nu intotdeauna un norocos :)
    numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...